+35840 843 3016

Palvelut

Niinkuin  iloisesti palava takkatuli, kipinöi sydämeni halua vielä vuosikymmenienkin jälkeen jakaa arvokasta tieto,taitoani, joka auttaa sinuakin erilaisissa kiinteistöjen tai asuntojen arviointiin, myyntiin yms liityvissä asioissa.

Olen toiminut vuosia Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana, joten ongelmallisetkin kiinteistökaupat ovat tuttuja ja niiden myötä Maakaaren muoto ja lakiasiat ovat minulle arkipäivää.

Vuodesta-89 toimiminen kiinteistönvälitys alalla tuotti valtavan määrän minulle kokemusta, vakituisia asiakkaita ja suosituksia.

Sain onnekseni toimia viimeiset 8 vuotta yhteistyössä tyttäreni kanssa, joten mikäli olet myymässä tai ostamassa asuntoa, yhteydenotto kannattaa (https://www.huom.fi/jonna-lindfors), koska yhteistyömme jatkuu edelleen ja hoidamme isotkin kokonaisuudet yhteistyössä.

Hyvät suhteemme eri pankkeihin auttaa sinua myös rahoituksen järjestelyssä.

Erikoisalaani on perikuntien kysymykset perukirjoineen, testamenttien teko sekä taloyhtiöiden lunastusasiat.

Älä epäröi olla yhteydessä oli asiasi suuri tai pieni. 
Yhdessä löydämme kyllä siihen ratkaisun edullisesti.

Teen työtäni suurella sydämellä ja ehdottomalla luottamuksella.

Ota minuun yhteyttä

Reeta Taulu 
Kaupanvahvistaja , LKV, YKV

Kauppakirjojen teko

Palveluihini sisältyvät tarvittaessa myös kauppakirjojen laadinta.

Asunto-ja kiinteistökauppojen konsultointi

Tarvitsetko muuten apua asuntosi tai kiinteistösi kaupassa? Minulta saat konsultointia 30 vuoden kokemuksen voimalla vaikeisiinkin, arvokkaisiin ja isompiin kohteisiin.

Autan asiakkaita kaikissa kiinteistöihin liittyvissä päätöksentekotilanteissa ja tuotamme yhdessä ratkaisuja haasteisiin ja ongelmiin.

Asuntojen stailaus

Teen tarvittaessa myös asuntojen myyntikuuntoon saattamista eli stailausta.

Kaupanvahvistaja